Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

EXOcycle STRAVA™ Club

Γίνε μέλος της ομάδας μας τώρα!

Το STRAVA είναι ένα mobile app για τους λάτρεις της ποδηλασίας. Καταγράφει τις αποστάσεις που διανύεις μέσω GPS έτσι ώστε να έχεις μια πλήρη εικόνα για τα χιλιόμετρα που κάλυψες.

Αυτό που το ξεχωρίζει, είναι το «κοινωνικό» του στοιχείο. Πρόκειται για ένα Social Fitness Network, μέσα στο οποίο βρίσκονται άτομα που αγαπάνε την ποδηλασία ή την άσκηση γενικότερα.

Εκεί μπορείς να αναρτήσεις τις επιδόσεις σου και να τις μοιραστείς με τους άλλους χρήστες.

Πώς σε βοηθάει

Πέρα από την καταγραφή των στατιστικών σου, υπάρχει και μια πληθώρα από άλλες λειτουργίες. Μπορεί να σου δώσει ανάλυση μιας κούρσας ή να σου δείξει κατά πόσο επιτεύχθηκαν στόχοι που έθεσες.

Σου κρατάει και αρχείο με τις επιδόσεις που σημειώνεις για να έχεις μια πλήρη εικόνα. Ενώ, μπορείς να συμμετέχεις και σε challenges για να ανεβάσεις το επίπεδο δυσκολίας.

Ουσιαστικά σε βοηθάει να μην τα παρατάς, να βάζεις στόχους και να κάνεις τη γυμναστική πιο ευχάριστη.

Γιατί ξεχωρίζει το Strava

Το στοιχείο του παιχνιδιού ή της προόδου είναι αυτό που κάνει το Strava διαδραστικό. Αν ξέρεις πως την απόδοσή σου την βλέπουν διάφοροι άλλοι χρήστες τότε θα θες να γίνεσαι καλύτερος. Αυτό σου δίνει ένα επιπρόσθετο κίνητρο για να μην τα παρατάς.

Από την άλλη, όταν βρίσκεσαι σε ένα δίκτυο με άτομα που μοιράζεστε το ίδιο πάθος, τότε ό,τι κάνεις το κάνεις πιο όμορφα και αποδοτικά.

Στο Strava μπορείς να ακολουθείς τους φίλους σου και να μοιράζεσαι μαζί τους τα επιτεύγματά σου.

Σου δίνει και διάφορους βαθμούς ως achievements, που συχνά λειτουργούν και ως κίνητρο για να πιέζεσαι λίγο περισσότερο.

Τα πάντα ξεκινούν από σένα!

Φυσικά, κανένας εξωτερικός παράγοντας δεν κάνει θαύματα αν δεν υπάρχει συνέπεια. Βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου και από κει και πέρα υπάρχουν apps όπως το Strava που απλά τη διευκολύνουν και την κάνουν πιο ευχάριστη!

Μετάβαση στο περιεχόμενο