Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χρησιμοποιήστε το κινητό σας σαν bike computer

Το Jepster είναι η τέλεια εφαρμογή για όσους ασχολούνται με την ποδηλασία! Έχει δημιουργηθεί για χρήστες Android για να καταγράφει τα δεδομένα της διαδρομή σας. Οι μετρήσεις της ταχύτητας, απόστασης, βατόμετρου και καρδιακών παλμών θα είναι πάντα μαζί σας στο τηλέφωνό σας! Δεν χρειάζεστε πια άλλο όργανο μέτρησης στο ποδήλατο, το Jepster μπορεί να το αντικαταστήσει πλήρως!

Μπορείτε να κατεβάσετε τις διαδρομές σας από το Strava ή να εισαγάγετε τα αρχεία gpx για να οπτικοποιήσετε και να ακολουθήσετε τη δική σας διαδρομή – το Jepster είναι πλήρως προσαρμόσιμο. Τα δεδομένα θα αποθηκευτούν στον κινητό σας ως αρχεία .fit. Ωστόσο, συνιστάται να τα ανεβάσετε σε εφαρμογές όπως το Strava ή το TrainingPeaks για αποθήκευση και ανάλυση.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι ότι όλα τα δεδομένα σας εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Ανάλογα με τα δεδομένα που θέλετε να δείτε, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πολλές σελίδες και να παρακολουθείτε στατιστικά στοιχεία, περίληψη, υψομετρικά, διάγραμμα ταχύτητας κ.λπ.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που κάνει το Jepseter να ξεχωρίζει από τις παρόμοιες εφαρμογές ότι κάθε παράμετρος μπορεί να εμφανιστεί σε επεξεργάσιμα πεδία (έως 10) που σημαίνει ότι μπορείτε να διαλέξετε εσείς τι θα εμφανίζεται στην οθόνη σας όπως επίσης και το μέγεθος της γραμματοσειράς του κάθε πεδίου.

Οι διαδρομές με υψομετρικά θα αναλυθούν και θα δείτε το προφίλ ανάβασης. Οι κύριες παράμετροι που μπορείτε να πάρετε είναι η απόσταση έως την κορυφή της ανάβασης και ο μέσος όρος της κλίσης. Το προφίλ και τα στατιστικά στοιχεία μπορεί να προσαρμοστούν στο μέλλον ή να είναι ευέλικτα με βάση τη μορφολογία του εδάφους (διαφορετικές παραμέτρους για παράδειγμα σε μια ανηφορική διαδρομή ή μια ορεινή διαδρομή).

Η εφαρμογή υποστηρίζει οθόνες καρδιακού ρυθμού ANT+™ και Bluetooth, αισθητήρες ταχύτητας ή περιστροφών και βατόμετρου, με άλλα λόγια, τα πάντα για να ελέγξετε όλους τους αισθήρες που έχετε για το ποδήλατό σας.

Επίσης, διαθέτει δυνατότητες, όπως αυτόματη παύση για αυτόματη παύση της δραστηριότητάς σας και τη βελτιστοποίηση της χρήσης της μπαταρίας (αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται επίσης με την υποστήριξη μιας λειτουργίας σε σκούρο φόντο).

Η τοποθέτηση του κινητού πάνω στο τιμόνι είναι πολύ εύκολη με μία από τις βάσεις που μπορείτε να προμηθευτείτε στο κατάστημά μας. Σας προτείνουμε να κάνετε ποδήλατο και να κατεβάσετε την εφαρμογή Jepster τώρα!

Μετάβαση στο περιεχόμενο