Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ KENDA

Το περίβλημα του ελαστικού είναι το ύφασμα στο οποίο προσκολλάται το υλικό από καουτσούκ. Το ύφασμα του περιβλήματος μπορεί να κατασκευαστεί σε ποικίλο πάχος και κλωστές ανά ίντσα (TPI). Γενικά, όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός TPI, τόσο πιο ελαστική θα είναι η αίσθηση και θα λυγίζει το πλευρικό τοίχωμα του ελαστικού. Αυτό σημαίνει πιο άνετη οδήγηση σε σύγκριση με αυτή ενός περιβλήματος χαμηλότερου TPI. Τα περιβλήματα μπορούν να υποστούν επεξεργασία και να ενισχυθούν με διάφορα υλικά προκειμένου να επιτευχθούν διαφορετικοί βαθμοί αντίστασης στη διάτρηση και ποιότητα οδήγησης.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ GRAVITY

Η ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

Το Advanced Gravity Casing (AGC) είναι η τελευταία καινοτομία της Kenda για αναβάτες με προσανατολισμό τις καταβάσεις. Μια λωρίδα Kenda Vector Shield (KVS), ένα ελαφρύ υφαντό υλικό αραμιδίου, είναι ενσωματωμένη κάτω από την περιοχή του πέλματος και κατά μήκος των πλευρικών τοιχωμάτων για να προστατεύει το ελαστικό από κοψίματα και τρυπήματα. Το KVS προσφέρει σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτερη αντίσταση στα σκισίματα από τα τυπικά προστατευτικά υλικά. Μια ενίσχυση 20 mm κατά μήκος του σημείο επαφής του ελαστικού με το στεφάνι αποτρέπει τα τσιμπήματα και τσακίσματα. Το ελαφρύτερο και ισχυρότερο περίβλημα μέχρι σήμερα.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ENDURO

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΜΨΙΕΣ ΤΟΥ ENDURO

Το νέο Advanced Enduro Casing καλύπτει το κενό μεταξύ του Advanced Gravity Casing (AGC) και του βελτιστοποιημένου βάρους Advanced Trail Casing (ATC). Χρησιμοποιώντας τα ίδια ένθετα αραμιδίου 3 τεμαχίων με το περίβλημα AGC, το AEC παραλείπει την ενίσχυση κατά μήκος του σημείο επαφής του ελαστικού με το στεφάνι: για το ίδιο υψηλό επίπεδο αντίστασης στα τρυπήματα και σκισίματα, αλλά χωρίς πρόσθετο βάρος. Μια ένωση διπλής στρώσης παρέχει το ίδια αξιόπιστο κράτηα που υπάρχει στο περίβλημα AGC.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΚΑΛΥΜΜΑ TRAIL

TO ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ

Βελτιστοποιημένο για οδήγηση σε μονοπάτια, το Advanced Trail Casing (ATC) είναι ελαφρύτερο και πιο εύκαμπτο από τις λύσεις gravity. Χρησιμοποιεί ένα στρώμα SCT στα πλευρικά τοιχώματα και μια ζώνη K-Armor κάτω από την περιοχή του πέλματος. Το K-Armor επιτρέπει μια πιο σφιχτή πλέξη και τη χρήση λιγότερου καουτσούκ, με αποτέλεσμα ένα ελαφρύτερο ελαστικό και ένα περίβλημα που είναι αρκετά εύκαμπτο ώστε να επιτρέπει να είναι εύκαμπτο υπό φορτίο, αλλά εξακολουθεί να προστατεύει από τσιμπήματα, τρυπήματα και σκισίματα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΠΛΑΪΝΩΝ (SCT)

ΓΙΑ TUBELESS ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ

Η τεχνολογία περιβλήματος πλευρικού τοιχώματος Kenda είναι η βελτιστοποίηση των υπαρχουσών τεχνολογιών κατασκευής ελαστικών Kenda. Επιτρέπει σε ένα ελαστικό να μεγιστοποιεί τα πλεονεκτήματα των στεγανοποιητικών υγρών ενώ παράλληλα αυξάνει την αντοχή των πλευρικών τοιχωμάτων για αντοχή σε σκισίματα και τριβή.

TUBELESS RACE (TR)

Η ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ TUBELESS ΤΗΣ KENDA

Το Tubeless Race είναι η ελαφρύτερη έτοιμη έκδοση ελαστικών χωρίς αεροθάλαμο που προσφέρει η Kenda. Χρησιμοποιώντας ένα τροποποιημένο σχήμα επαφής του ελαστικού με το στεφάνι για καλύτερη σφράγιση και απόδοση χωρίς αεροθάλαμαο, ενώ προσφέρει το ελαφρύτερο διαθέσιμο πλευρικό τοίχωμα. Όταν είναι ημέρα αγώνα, τότε χρειάζεστε Tubeless Race.

ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ E-MOUNTAIN (EMC)

Το EMC είναι το πρώτο περίβλημα ελαστικών στην αγορά ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ποδηλάτων e-mountain. Χάρη σε ένα ενισχυμένο φύλλο υφαντού υφάσματος και πρόσθετο στρώμα προστασίας από τρύπημα, κάθε ελαστικό με περίβλημα EMC είναι πιο ανθεκτικό και παρέχει περισσότερο έλεγχο και πρόσφυση από οποιοδήποτε άλλο στάνταρ ελαστικό MTB. Πιστοποιημένο ECE-R75 και εγκεκριμένο για χρήση σε ηλεκτρικά ποδήλατα έως 50 km/h.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GRAVEL (GCT)

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ

Ένα ευέλικτο περίβλημα με εξαιρετική προστασία από τρύπημα και τσακίσματα. Με βάρος έως και 50% ελαφρύτερο από τα παραδοσιακά ελαστικά gravel, το περίβλημα GCT είναι ιδανικό για ποδηλάτες με gravel και αναβάτες cyclocross. Τα ελαστικά που χρησιμοποιούν το περίβλημα GCT είναι όλα βελτιστοποιημένα για χρήση δίχως αεροθάλαμο και εύκολη ρύθμιση.

K-ARMOR

ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Το K-Armor είναι μια ιδιόκτητη τεχνολογία υλικού περιβλήματος που αναπτύχθηκε από την Kenda για καλύτερη προστασία από σκασίματα και αντίσταση κύλισης. Το εξαιρετικά ελαφρύ υλικό διαθέτει πιο σφιχτή πλέξη από τα παραδοσιακά υλικά προστασίας για σκασίματα ενώ είναι ελαφρύτερο συνολικά. Επιπλέον, στην παραγωγή τα κατασκευαστικά του χαρακτηριστικά είναι ανώτερα από τα υπάρχοντα υλικά με αποτέλεσμα να είναι πιο δυνατά ελαστικά. Το K-Armor συμβάλλει επίσης στις απίστευτα χαμηλές τιμές αντίστασης κύλισης που είναι χαρακτηριστικό των ελαστικών δρόμου Valkyrie Pro.

ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ TUBELESS READY

TUBELESS ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται στο περίβλημα SCT τοποθετείται γύρω από το ελαστικό για πρόσθετη προστασία από τρύπημα αντί μόνο κατά μήκος των πλευρικών τοιχωμάτων. Επιπλέον, το σημείο επαφής του ελαστικού με το στεφάνι τροποποιείται για να δημιουργήσει μια αεροστεγή στεγανοποίηση και να εξασφαλίσει εύκολη τοποθέτηση χωρίς αεροθάλαμο.

ΑΝΤΟΧΗ 1 (E1)

ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΑΡΟΣ

Το αποκορύφωμα της προστασίας διπλής στρώσης, για σκασίματα. Το Endurance 1 είναι το υψηλότερο επίπεδο προστασίας της Kenda, παρέχοντας την προστασία του K-Armor σε όλο το πλάτος του ελαστικού με ένα περίβλημα 120 tpi και στη συνέχεια συμπληρώνοντάς το με ένα άλλο στρώμα K-Armor στην περιοχή του πέλματος. Η πραγματική προστασία διπλής στρώσης στο πέλμα με ένα μόνο στρώμα που προστατεύει τα πλευρικά τοιχώματα θα προστατεύει για πολλά χιλιόμετρα.

ΑΝΤΟΧΗ 2 (Ε2)

Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ENDURANCE ΔΙΠΛΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ

Διαθέτοντας προστασία από K-Armor στο σημείο επαφής του ελαστικού με το στεφάνι και περίβλημα 120 tpi που προσφέρεται στα ελαστικά επιπέδου E1, συμπληρώνεται με την προστασία για σκασίματα K-Shield κάτω από το πέλμα για να προσφέρει πρόσθετη αντίσταση στα σκασίματα και επιπλέον χιλιόμετρα.

ΑΝΤΟΧΗ 3 (Ε3)

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ

Προστασία για σκασίματα επιπέδου απόδοσης διπλής στρώσης για ελαστικά πόλης, και trekking. Περιέχει έναν ιμάντα διάτρησης Iron Cap στο περίβλημα των 60 tpi για πλήρη προστασία του ελαστικού και ολοκληρώνετε με το ίδιο K-Shield από το ελαστικό επιπέδου Endurance 2 για πρόσθετη διάρκεια ζωής πέλματος και προστασία από σκασίματα.

ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (ICAPB)

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Χρησιμοποιώντας το ίδιο προστατευτικό υλικό που είναι στην πλήρη προστασία Iron Cap αλλά περιορίζεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του πέλματος, προσφέροντας πρόσθετη προστασία από σκασίματα με ελάχιστο κόστος και πρόσθετο βάρος.

K-SHIELD PLUS (KS+)

Αυξήσαμε το πάχος του K-Shield στα 5 mm για να δημιουργήσουμε την καλύτερη ισορροπία αντοχής στα σκασίματα και να διατηρήσουμε εξαιρετική ποιότητα κύλισης. Για όποιον θέλει να κάνει αυτά τα παραπάνω χιλιόμετρα.

K-SHIELD (KS)

Η ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ KENDA – ΑΠΟ ΤΟ 1995

Ένα στρώμα από ελαφρύ, εύκαμπτο καουτσούκ που περιέχει σωματίδια αραμιδίου και κεραμικού μέσα στο ελαστικό μόνο κάτω από την περιοχή του πέλματος. Σχεδιασμένο για να αποτρέπει τα τρυπήματα και να αυξάνει τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο