Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς να επιλέξετε ένα αισθητήρα ταχύτητας για το Zwift;

Για να διασφαλίσετε ότι προχωράτε με αποτελεσματικό ρυθμό και για να βελτιώσετε την απόδοσή σας ακόμη περισσότερο, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση από το να παρακολουθείτε την απόδοσή σας στο Zwift με ένα καλύτερος αισθητήρα ταχύτητας όπως κάποιος από τους παρακάτω:

1. Cat Eye ANT+ Speed and Cadence Sensor

2. Garmin Bike Speed 2 and Cadence 2 Sensor

3. Garmin Bike Speed 2 Sensor

4. Wahoo Blue SC Speed and Cadence Sensor

5. Wahoo RPM Cycling Cadence Sensor

6. Wahoo RPM Speed Sensor– Magnet

Για την εύρεση του καλύτερου για το Zwift θα χρειαστείτε μία καλή έρευνα. Υπάρχουν πολλά σημεία που θέλετε να ελέγξετε από τις λειτουργίες και το λειτουργικό σύστημα μέχρι τη διάταξη. Για να σας βοηθήσουμε, ακολουθούν μερικά απλά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε γρήγορα:

Επαληθεύστε τη Συνδεσιμότητα

Ελέγξτε τη συνδεσιμότητα στον αισθητήρα ταχύτητας. Κατά μέσο όρο, ο αισθητήρας ταχύτητας για το Zwift θα πρέπει να έχει καλή συνδεσιμότητα, όπως ασύρματη υποστήριξη Bluetooth για άμεση σύνδεση με smartphones και άλλες συσκευές που δεν υποστηρίζουν ANT+.

Δοκιμάστε την ικανότητα στεγανοποίησης

Συνήθως χρειάζεστε έναν αδιάβροχο αισθητήρα ταχύτητας που είναι χρήσιμος για οδήγηση σε οποιοδήποτε καιρικές συνθήκες. Ένας αδιάβροχος αισθητήρας ταχύτητας με βαθμό στεγανοποίησης IP67 θα είναι αρκετά καλός για έναν αναβάτη να οδηγεί σε δύσκολες καιρικές συνθήκες χωρίς αλλοιώσεις στις ενδείξεις.

Διαλέξτε κάτι βολικό

Η ευκολία χρήσης είναι σημαντική όταν πρόκειται για αισθητήρες ταχύτητας. Βεβαιωθείτε ότι ο αισθητήρας ταχύτητας που έχετε επιλέξει είναι εύκολος στη χρήση και την τοποθέτηση.

Ελέγξτε την ισχύ της μπαταρίας

Η ισχύς της μπαταρίας είναι ένα άλλο σημαντικό σημείο που εξασφαλίζει πολλές ώρες χρήσης. Οι 250 έως 400 ώρες λειτουργίας σε έναν αισθητήρα ταχύτητας για ένα χρόνο είναι μια καλή επιλογή.

Λάβετε υπόψη το Σχεδιασμό

Ο ελαφρύς και συμπαγής αισθητήρας ταχύτητας θα είναι πιο χρήσιμος για ασφαλή τοποθέτηση. Βεβαιωθείτε ότι δεν μποδίζει αν είναι σε μια περίεργη θέση. Επίσης, όσο πιο ελαφρύς αποθηκεύεται πιο εύκολα.

Προσέξτε την τιμή

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η τιμή κατά την επιλογή ενός αισθητήρα ταχύτητας. Ένας καλής ποιότητας και αποτελεσματικός αισθητήρας ταχύτητας είναι μια καλή επιλογή για να επενδύσετε τα χρήματά σας.

Εξετάστε τη συμβατότητα συσκευής

Η συμβατότητα της συσκευής αισθητήρα ταχύτητας είναι ένα ουσιαστικό σημείο σύνδεσης στο Zwift. Βεβαιωθείτε ότι ο επιλεγμένος αισθητήρας ταχύτητας έχει συμβατότητα iOS, Android, tablet, τηλεόρασης και άλλων συσκευών

Πώς να συνδέσετε τον αισθητήρα ταχύτητας με το Zwift;

Ελέγξτε τις μπαταρίες και την σωστή τοποθέτηση

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να ελέγξετε ότι ο αισθητήρας ταχύτητας είναι εγκατεστημένος με τον σωστό τρόπο. Επίσης, μην ξεχνάτε τις μπαταρίες.

Φουσκώστε το πίσω ελαστικό σας

Αφού ελέγξετε τις μπαταρίες και τη στερέωση, φουσκώστε το πίσω ελαστικό του ποδηλάτου σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το ελαστικό έχει τη σωστή πίεση.

Συνδεθείτε στο Zwift στη συσκευή σας

Μετά από αυτό, θέλετε να εκτελέσετε το Zwift στο τηλέφωνο ή το tablet σας για να συνδεθείτε. Αφού ολοκληρώσετε τη σύνδεση στο Zwift στη συσκευή σας, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Ρυθμίστε τη λειτουργία

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ρυθμίσετε τη λειτουργία πραγματοποιώντας σύζευξη. Για να το κάνετε σωστά, πατήστε με τη σειρά Search and Speed Sensor. Μετά τη σύζευξη, κάντε κλικ στο σύμβολο ΟΚ. Εάν εντοπίσετε σφάλμα σύνδεσης, δοκιμάστε να κάνετε πετάλι για λίγο, ώστε οι τροχοί να περιστρέφονται. Στη συνέχεια, κάντε την ίδια διαδικασία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο