ΠΑΤΙΝΙΑ MICRO – Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Πατίνι Micro Speed Deluxe Clay 07

Ένας υπέροχος και ευχάριστος τρόπος άσκησης και μετακίνησης είναι να επενδύσετε σε ένα micro scooter – είναι ένας κλασικός, διασκεδαστικός τρόπος για να εντάξετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας και να τον απολαμβάνουν όλες οι ηλικίες – από παιδιά έως ενήλικες υπάρχει κάτι που ταιριάζει σε κάθε ηλικία και ικανότητα. Τα Micro Scooter καινοτομούν τα τελευταία είκοσι χρόνια και είναι η μάρκα που είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό του πρώτου αναδιπλούμενου σκούτερ αλουμινίου χάρη στον εφευρέτη Wim Ouboter. Σχεδιασμένα με τη μέγιστη ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, τα Micro Scooter έχουν κερδίσει πολλά βραβεία και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα.

Η επιλογή ενός micro scooter είναι μια φανταστική επένδυση που θα διαρκέσει για γενιές χάρη στα άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά.

Σετ Επιγονατίδες & Επιαγκωνίδες Micro Unicorn – Small 03

Αν ψάχνετε για τον τέλειο παιχνίδι για το παιδί σας στην προσχολική ηλικία, μην ψάχνετε άλλο. Η πιο δημοφιλής επιλογή μας για τα μικρά ποδαράκια που μπορούν να προχωρήσουν είναι το Mini Micro Classic – μια εξαιρετικά ελαφριά (λιγότερο από 2 κιλά) επιλογή με τρεις τροχούς. Διαθέσιμα σε ροζ ή μπλε, αυτά τα σκούτερ έχουν κατασκευαστεί με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις αναλογίες παιδιών ηλικίας 3 έως 5 ετών ύψους έως 110 cm. Η σειρά Mini Micro διαθέτει επίσης ένα διαισθητικό σύστημα εκμάθησης οδήγησης, που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά εύκολο για τα παιδιά που μόλις ξεκινούν μα μαθαίνουν ισορροπία – καθώς το παιδί γέρνει, το πατίνι γέρνει μαζί τους επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν ισορροπία και συντονισμό! Τα παιδιά θα αισθάνονται άνετα σε ελάχιστο χρόνο με το Mini Macro.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα για μεγαλύτερα παιδιά όπως το Deluxe Micro Maxi Scooter. Αυτό το βραβευμένο σκούτερ είναι μια επανασχεδιασμένη έκδοση του 3τροχου Micro Classic με τη βασική διαφορά ότι είναι κατάλληλο για τα πιο παιχνιδιάρικα και τολμηρά παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Είναι βαρύτερο και μεγαλύτερο σε σύγκριση με το μίνι και διαθέτει ένα σκληρό ανοδιωμένο στέλεχος που σημαίνει ότι παρέχει επιπλέον προστασία από τη φθορά. Διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και με τρεις τροχούς, το Deluxe Micro Maxi Scooter είναι πραγματικά το δώρο που συνεχίζει να σας συντροφεύει καθώς διαθέτει ρυθμιζόμενο τιμόνι, που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το ύψος του σκούτερ καθώς μεγαλώνει το παιδί σας. Το Deluxe Micro Maxi Scooter είναι πραγματικά η ιδανική εξέλιξη όταν το παιδί σας φτάσει στην προσχολική ηλικία!

Εάν οι τρεις τροχοί δεν ενθουσιάζουν το παδί σας, τότε γιατί να μην κοιτάξετε να επενδύσετε σε ένα δίτροχο πατίνι; Το ευέλικτο Micro Sprite Scooter μας είναι η τέλεια επιλογή για παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν με δύο τροχούς. Είτε ψάχνει για μια περιπέτεια είτε έχει την ανάγκη για ταχύτητα, το παιδί σας μπορεί να το κάνει με ευκολία χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του Sprite. Το Sprite είναι τόσο ευέλικτο όσο υποδηλώνει το όνομά του και διαθέτει ένα ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου, τροχούς 120 mm καθώς και ρυθμιζόμενο τιμόνι (για παιδιά έως 152 cm), προσφέροντας πραγματική διασκέδαση για τα επόμενα χρόνια. Ο σχεδιασμός του Sprite σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά εύκολο στην αποθήκευση και τη μεταφορά του.

Το πατίνι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για ενήλικες είναι αναμφίβολα το Micro Speed. Με τα εξαιρετικά ευέλικτα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά του, είναι το απόλυτο μοντέλο για την πόλη που σημαίνει ότι είναι ο τέλειος σύντροφος για τις καθημερινές μετακινήσεις. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Micro Speed είναι το σετ τροχών 145 χιλιοστών, που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε ορμή και ταχύτητα χωρίς κόπο. Οι μεσαίου μεγέθους τροχοί του Micro Speed Scooter έχουν επίσης ιδιότητες απορρόφησης κραδασμών που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να φτάσετε σε υψηλότερη ταχύτητα σε διάφορα εδάφη για μια ομαλή, χωρίς τραντάγματα βόλτα. Καθώς τα ρουλεμάν στο κέντρο των τροχών περιβάλλονται από σιλικόνη, συμβάλλει στη μείωση τυχόν κραδασμών που περνούν από το σκούτερ καθώς ταξιδεύετε σε ανώμαλες επιφάνειες. Αν και πρόκειται για πατίνι για ενήλικες, έχει ρυθμιζόμενο τιμόνι που σημαίνει ότι μπορεί να το μοιραστείτε με παιδιά άνω των 10 ετών.

Εδώ στο EXOcycle έχουμε μια ποικιλία από micro scooter που ταιριάζουν σε όλους. Εάν θέλετε οποιαδήποτε συμβουλή, καλέστε, στείλτε e-mail ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
e-banner-ppel-02