Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Ο νέος τρόπος μετακίνησης και άθλησης είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και επωφεληθείτε με την κρατική επιδότηση “ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2” με ποσοστό 40% (στην καθαρή τιμή του ποδηλάτου) και όριο επιδότησης τα 800 ευρώ.

Εύκολη, οικονομική & οικολογική μετακίνηση!

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα διανύουν 80 έως και 120 χιλιόμετρα* άνετα & ξεκούραστα. Με την υποστήριξη του ηλεκτροκινητήρα οι ανηφόρες δεν είναι πλέον εμπόδιο. Δεν απαιτεί άδεια οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας, δεν υπόκειται σε τέλη κυκλοφορίας και δεν απαιτεί υποχρεωτική ασφάλιση. Τέλος, συνδυάζει άθληση και μετακίνηση μαζί!

*Η απόσταση των 80-120km καλύπτεται με την συνδυαστική χρήση πεταλιών και ηλεκτροκινητήρα.

Ξεκούραστη μετακίνηση!

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο δεν παύει να είναι ποδήλατο. Ξεκινήστε λοιπόν μια βόλτα με το ποδήλατο στο βουνό ή στην πόλη και μόλις κουραστείτε, επιστρέφετε σπίτι ξεκούραστα με την βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα. Άρα συνδυάζετε άσκηση και εύκολη μετακίνηση .

Αναλυτικά για τη παραγγελία του ηλεκτρικού ποδηλάτου πρέπει να κάνετε τα εξής:

1) Διαλέγετε το ηλεκτρικό ποδήλατο που σας ενδιαφέρει “IDEAL” (E-MTB, E-ADVENTURE, E-TOURING/CITY), “ATALA” ή “HAIBIKE” και επικοινωνείτε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες όσον αφορά το μοντέλο και την τιμή της προσφοράς.

IDEAL https://www.idealbikes.net/podilata

ATALA https://molho.com/bikes/products/podilata/e-bike?dir=asc&manufacturer=41&order=price

HAIBIKE https://www.haibike.com/it/en

(Μπορείτε να δείτε όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα στο κατάστημά μας ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ – EXOcycle)

2) Συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, όπου αναφέρετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

3) Ένας εκπρόσωπός μας θα σας στείλει υπογεγραμμένη προσφορά στο e-mail σας, με το ΑΦΜ και τα στοιχεία της εταιρείας μας για να μπορέσετε να την υποβάλετε στην ιστοσελίδα https://kinoumeilektrika2.gov.gr/

4) Αφού λάβετε την προσφορά μας, εγγραφείτε στην πλατφόρμα του υπουργείου “Κινούμαι Ηλεκτρικά‘ μέσω Taxis εδώ: Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙI (kinoumeilektrika2.gov.gr) (Θα χρειαστείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας για τη σύνδεση – ρωτήστε το λογιστή σας αν δεν τον γνωρίζετε)

5) Πατήστε αποστολή για την ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

6) Συμπληρώσετε τα υπόλοιπα στοιχεία σας και πατήστε “Εγγραφή” για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

7) Επιλέξτε την κατηγορία “ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ” και στην αξία αγοράς (ΛΤΠΦ) Λιανική Τιμή Προ ΦΠΑ.

8) Επισυνάπτουμε σε μορφή PDF τα παρακάτω αρχεία και υποβάλουμε την αίτηση.

● Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας των ωφελούμενων
● Έγγραφο πιστοποίησης ΑΦΜ (Εκκαθαριστικό εφορίας ή εκτύπωση των στοιχείων μέσω του www.gsis.gr) των ωφελούμενων
● Έντυπο Ε1 τελευταίας φορολογικής χρήσης των ωφελούμενων
● Επίσημη προσφορά η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα του προμηθευτή για το όχημα που θα επιλεγεί (την προσφορά που λάβατε με email από το κατάστημά μας)
● Τυποποιημένη Υπεύθυνη Δήλωση των ωφελούμενων, η οποία θα περιλαμβάνεται στον οδηγό δράσης για την βεβαίωση ότι έλαβε γνώση των όρων του προγράμματος και αποδοχή

9) Επικοινωνείτε μαζί μας μόλις εγκριθεί η επιδότηση σας και στην συνέχεια προχωράτε με την εξόφληση-προπληρωμή της παραγγελίας σας. Θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση πριν την εξόφληση της παραγγελίας για ενδεικτική ημερομηνία παράδοσης ή τυχόν έλλειψης του προϊόντος λόγω αυξημένης ζήτησης.

Η μέσος χρόνος παράδοσης σε οχήματα κατόπιν παραγγελίας ενδέχεται να είναι 1-3 μήνες.

10) Με την αγορά και την παραλαβή του ηλεκτρικού ποδηλάτου σας από την EXOcycle παραλαμβάνετε και την επίσημη απόδειξη ή τιμολόγιο.

11) Καταχωρείτε στην ιστοσελίδα https://kinoumeilektrika2.gov.gr/ την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς μαζί με την υπεύθυνη δήλωση όπου θα περιλαμβάνεται κατά την παράδοση του ηλεκτρικού ποδηλάτου σας και αναφέρει ότι το όχημα σας συναινεί με τους κανόνες της επιδότησης.

12) Τέλος θα χρειαστεί να κάνετε και εσείς μία υπεύθυνη δήλωση όπου θα βρείτε [εδώ]

13) Εντός λίγων ημερών θα κατατεθεί στο λογαριασμό τράπεζας σας το ποσό της επιδότησης που δικαιούστε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο