Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εταιρεία

Καλώς ήλθατε στην EXOcycle, το κατάστημα ποδηλάτων της Τριφυλίας στην Κυπαρισσία. Εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε ότι το καλύτερο, παρέχοντας εξυπηρέτηση πελατών και εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο ποδήλατο, για να διασφαλίσουμε ότι όλοι όσοι έρχονται σε εμάς θα αποκομίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Βρισκόμαστε στην οδό Ναυαρίνου 2 στην Κυπαρισσία (ακριβώς απέναντι από την Ευαγγελίστρια). Σε αντίθεση με πολλές επιχειρήσεις που βλέπουν το μέλλον αμφίρροπο λόγω του κορωνοϊού, εμείς αποφασίσαμε να δούμε το μέλλον και να δώσουμε τη ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν το ποδήλατο και να νιώσουν σαν παιδιά!

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των ποδηλάτων IDEAL που όλοι γνωρίζουμε για την ποιότητα κατασκευής των ποδηλάτων και τις ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και την διεθνούς φήμης εταιρεία SCOTT γνωστή για την πρωτοπορία της στην κατασκευή ποδηλάτων.

Είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε στο κατάστημά μας δύο από τους καλύτερους μηχανικούς ποδηλάτων στην περιοχή μας, ένα πλήρη εξοπλισμό με εξειδικευμένα εργαλεία και θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις εκπληκτικές αυτές δυνατότητες. Εάν μπορέσουμε να κρατήσουμε έστω και το 1% των συμπολιτών μας μακριά από τον καναπέ τους και πάνω σε ένα ποδήλατο τότε θα έχουμε επιτύχει το στόχο μας. Όχι μόνο βοηθώντας τους με ένα τρόπο άθλησης και μετακίνησης, αλλά στοχεύοντας σε μια ισχυρότερη, πιο ευτυχισμένη και υγιέστερη πόλη.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ: WIDMER A. MICHAEL
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 1: Ναυαρίνου 2, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 24500
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 2: NAVARINO OUTDOORS, NAVARINO BAY, COSTA NAVARINO 24001
ΕΔΡΑ: ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, NAVARINO DUNES, COSTA NAVARINO 24001
ΑΦΜ: 142344348
ΔΟΥ: ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΓΕ.ΜΗ.: 043200406000

Μετάβαση στο περιεχόμενο